Area Energia srlArea Energia srl

by adminuser999!

Gode ​​bolde blev overvåget og frastødt, fejl i linje eller længde grebet sikkert og bløde hænder bruges til at arbejde hullerne. Efter en svimlende morgen var denne regulering Test cricket, og det virkede. Buttler var ude af stand til at se det igennem, godt holdes af Dickwella til 38 efter gnave på Perera s armball, men Foakes havde varmet pænt til sin opgave.

Han lejlighedsvis toppede sin score med en blomstre – tvinger Lakmal til tredje mand, fejer Perera omhyggeligt for fire – men mest imponerende var sammenhæng i hans metode. Skuddet for hans 50 var et eksempel herpå, roligt arbejdet på at ben for den sikreste af singler kort efter te.

4 Ben Foakes var Englands usandsynligt frelser i Galle De fysiske krav varmen begyndte at tage deres vejafgift på Foakes, der tilbød en første chance for at korte ben på 60, ​​men den lavere orden lystigt tog stamme. Curran tog tid at finde sine fødder derefter accelererede kraftigt til 48, mens Adil Rashids 35 kom på næsten en run-en-bold, med fem seksere mellem parret.

Foakes, der har otte førsteklasses hundrede til sit navn, har brug for bare 13 mere og vil være afhængige af Leach og James Anderson at drysse længe nok til at hjælpe ham over stregen.
Virgil Van Dijk ‘s tårnhøje header hjalp Liverpool til en 3-1 sejr over Bayern München, der sikrede sig en plads i Champions League kvartfinalerne. Kampen, der fulgte en målløs første ben, var fint balanceret efter Joel Matip egen mål udlignet Sadio Mane strålende åbner.

2 Van Dijk greb en helt afgørende andet mål for Liverpool efter Bayern havde udlignet Men Van Dijk, så indflydelsesrige i forsvaret siden hans £ 75million signering, beviste hvor værdifuld han kan være i den anden ende med en tårnhøj langt post-header for hans tredje mål i fire kampe – mere end han havde scoret i hans tidligere 55 optrædener. Ledelsen af ​​Van Dijk, suspenderes i Anfield slips, var kritisk, da han og Matip holdt konkurrencens førende målscorer Robert Lewandowski på armslængde.

BEDSTE 1xbet pengeautomater I VERDEN? Virgil van Dijk ‘s spil af tal vs Bayern München … 100% antenne dueller vundet 100% skudt nøjagtighed 100% tacklinger vundet 5 frirum 3 interceptions 1 assistere 1 mål Det blev gjort endnu mere presserende at gøre det efter Liverpool mistede deres kaptajn Jordan Henderson til skade efter 13 minutter.

I fravær af den engelske landsholdsspiller, van Dijk optrappet til pladen og bidrog en assist og et afgørende mål for Jürgen Klopp mænd. 2 Nederlandene kaptajn steg over Javi Martinez og Mats Hummels at score SENESTE LIVERPOOL NYHEDER gribe Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme skiftende tider Hvordan fodboldens mest ikoniske stadions har ændret gennem årene HOME RUN Klopp ikke se Anfield som en fordel for Liverpool i mesterskabskampen sladder Coutinho fremtid forsidestof i Spanien som United forbundet med ex-Liverpool stjerne afsløret, hvordan Premier league tabellen potentielt kunne ændre denne weekend fan magt Liverpool fryse alle billetpriser for fjerde sæson i træk HJEMLIG KOMFORT Liverpool vil lukke ind på Premier League rekord ved at undgå nederlag til Spurs Ifølge FourFourTweet, da hollænderen debut i 2018, har ingen Premier League side holdes mere rene lagner end Reds (23).

I 41 kampe i ligaen og i Europa, har ikke en eneste spiller driblede forbi den 27-årige. Med Andrew Robertson suspenderet for den første etape af kvartfinalerne, vil Liverpool har brug for ’Big Virg’ til at levere en anden sensationelle ydeevne.
Arsenal og Tottenham gik væk fra en potentiel aftale for Malcom på grund af lån gebyr Barcelona var anmoder, ifølge rapporter.

The Sun hævder de to nordlige London klubber var ’overrasket’ af Barca krav og besluttede at køle deres interesse i den brasilianske wing. 1 Malcom undladt at sikre en bevægelse væk fra Barcelona Begge sider havde været forbundet med Malcom hele januar og Barcelona mentes at være villig til at lade ham forlade før torsdagens 23:00 frist til at garantere ham spilletid. Den 21-årige har gjort kun 12 kampe for Camp Nou klub siden han kom fra Bordeaux til £ 36.5million sidste sommer.

Men Arsenal og Spurs var afskrækket af Barcelonas krav og trak kapløbet om Malcom, der ikke lykkedes at sikre en overførsel januar, så vil nu forblive hos Blaugrana for en overskuelig fremtid. SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ‘han har gjort HANS BIT’ Tidligere Skotland chef siger, at han ville give Adam Johnson en ‘ny chance’ live på talkSPORT West Ham vs Everton: Eksklusiv kommentar , kick-off tid og hold nyheder Blow Celtic stjerne Tierney en skade tvivl om Rangers spil Syng det Lær de ord for Ole Gunnar Solskjær er M anchester United sang Tottenham beslutning om at ikke underskrive Malcom betyder, at de sluttede vinduet januar uden at logge en enkelt spiller, hvilket gør det to transfer vinduer i en række med ingen nye spillere bragt til det nordlige London.

Arsenal gjorde fuldføre nogle forretninger før torsdagens deadline, med en Barcelona spiller gør overgangen fra Camp Nou til Emiraterne på midlertidig basis. Denis Suarez skrevet vilkår med The Gunners for resten af ​​sæsonen, med Arsenal, der har mulighed for at købe det Spanien midtbanespiller direkte i sommeren.
Maro Itoje har lanceret en passioneret forsvar for England kaptajn Owen Farrell – trods opfordringer til ham om at erstatte hans saracenerne holdkammerat.

Farrell havde en anden halvdel til at glemme under seks nationer kapitulation mod Skotland sidste weekend som England blæste en 31-punkts bly til at trække 38-38. I den forbløffende gardin tættere, blev Englands skipper trukket fra handlingen ved cheftræner Eddie Jones, der sagde fluen-halvdel havde ’mistet lidt af sin kant’.

4 Itoje er opstået som en kandidat til anfører England har lidt nederlag i fem af de 12 Tests, som Farrell har præsiderede som kaptajn, og der er forslag ansvaret er for meget af en byrde for kicker. Itoje navn er blevet nævnt som en mulig erstatning for at lindre nogle af presset på Farrell, men låsen insisterer hans saracenerne holdkammerat stadig den bedste mand til jobbet. ”Jeg har set ham som en kaptajn, og når han ikke er kaptajn, og jeg tror, ​​at han forbedrer når han har dette ansvar,” sagde han til talkSPORT i et eksklusivt interview. SENESTE SPORT NYHEDER SPRED DEN GODE NYHED Eddie Hearn afslører ny sandsynlige dato for Callum Smiths næste kamp ACTION Reporter kysset af Pulev hyrer advokat; beskylder ham for ny, yderligere seksuelle overgreb OPVARMET David prischok fans med out-of-tegn, udråb-belæsset udbrud Big Dog bark Roman Reigns har en strålende svar adspurgt om Conor McGregor sammenføjning WWE God til en deadman bedemanden indlæg nye foto viser utrolige vægttab 50/50 Eddie Hearn reagerer på Deontay Wilder efterspørgsel af en 50/50 split til at kæmpe AJ The Game Triple H eksklusiv: Nyheder på næste NXT britiske overtagelse og mere The Man Becky Lynch gør mere WWE historie og overhaler John Cena i processen ”han forbedrer i form af den måde, han kommunikerer, den måde han spiller, den måde, han bærer sig selv og den måde, han tænker om holdet.

admin
About admin